Kdo je on-line
· Hosté on-line: 1

· Členové on-line: 0

· Registrovaní členové: 270
· Nejnovější člen: SteelCz
OstatnĂ­ weby
LSczech forum

LS2011

TLS Modding

CTRAM

TRS Žatec a okolí
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
Mapa Veverky (blĂĄto)
jirka1
ahoj.chci se zeptat muzu si treba do teto mapy pridat jeste nejake blato?popripade jak na to prosim.skousel jsem to GE blato to kreslĂ­ ale ve hre funkcni neni.jak na to prosĂ­m
Upravil/a Josh dne 06-03-2017 16:59

Josh
MusĂ­ĹĄ spustit novou hru, pokud pouĹĄtĂ­ĹĄ hru ze save, tak se ti nenaÄ?te...
Jinak bacha s tĂ­m blĂĄtem opatrnÄ?, bere FPS.

jirka1
ahoj.s Ä?isteho save to spouĹĄtĂ­m ve hre to pridane blato je ale neni funkcni

Josh
funkÄ?nĂ­ je, ale musĂ­ĹĄ pouŞívat kody stejnÄ? jako u plodin...

jirka1
a muĹžeĹĄ mi prosim napsat kter Ä?Ă­sla mam zaĹĄkrtnout?

Josh
NemĹŻĹžu, protoĹže si to nepamatuju, ale nastavenĂ­ je stejnĂŠ jako napĹ? u pĹĄenice, jen k tam nechĂĄĹĄ ty pĹŻvodnĂ­ Ä?Ă­sla a pak pĹ?idĂĄĹĄ 4, 5, 6, a taky 5+6. Ale jak Ĺ?Ă­kĂĄm nepĹ?ehĂĄnÄ?j to, pamatuj, mĂŠnÄ? je nÄ?kdy vĂ­ce. A kor jestli to budeĹĄ cpĂĄt do chmelnice, tak nepoÄ?Ă­tej, Ĺže ti to pojede plynule...

jirka1
ok.diky za pomoc.jinak supr mapka.parada

jirka1
mÄ?l bych jeĹĄtÄ? jednu otĂĄzku ,jestli to nenĂ­ tajnĂŠ.jak se dava do mapy to blato.kdyz je mapa bez toho blata ,a ja bych ho tam chtel dĂĄt?

Josh
StejnÄ? jako kdyĹž pĹ?idĂĄvĂĄĹĄ plodinu a navĂ­c pĹ?idat jeĹĄtÄ? script, pokud tomu nerozumĂ­ĹĄ, tak to radÄ?ji nezkouĹĄej...
Upravil/a Josh dne 07-03-2017 15:21

jirka1
dik.mÄ?j seĂ?smÄ?v

Přejít na fórum:
Reklama
Facebook

Přihlášení
Jméno

Heslo

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.

Vzkazník
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

25-06-2018 16:51
Cau Joshi, prosimte nevĂ­ĹĄ proÄ? mi po roce znovu staĹženĂ­ mapy nejde mapa v MP? Stahoval jsem ji tak 10x a ani jednou nejde :/ . DĂ­ky za odpoved

09-04-2017 12:23
uĹž chĂĄpu dÄ?kuji Joshi ja jsem si totiĹž ppromazĂĄval mody a omylem jsem si smazal i tenhle Ĺ klebĂ­cĂ­ se Ĺ klebĂ­cĂ­ se Ĺ klebĂ­cĂ­ se

09-04-2017 12:20
nemĂĄm

08-04-2017 14:29
A mĂĄĹĄ tam UPK?

08-04-2017 14:23
ahoj Joshi chtÄ?l bych se zeptat. ProtoĹže jĂĄ jsem si podlĂŠ dobÄ? zahrĂĄl Veverky a nejde mi vysypat chmelovĂĄ kĂĄra do Ä?esaÄ?ky. NevĂ­ĹĄ nĂĄhodou co s tĂ­m? PĹ?edem dÄ?kuji